Една от най-гласовитите изпълнителки на България – Деси Слава избра място край Пловдив за най-святата нощ в година. Тя ще омагьоса с ангелския си глас гостите на четиризвездния луксозен хотел Парк и СПА Хотел Марково, където ще бъде специален гост на 25 декември – Коледа.

Мега звездата на музикална компания „Пайнер” обещава незабравима празнична вечер и ще излезе на дансинга на ресторант „Belle Vue”, за да внесе много настроение с най-големите си хитове. Певицата вече се готви за голямото коледно парти, а освен популярни песни от своя репертоар, тя ще прибави и  своите най-нови хитове, които се радват на голям успех.

Диджей програма и томбола с много изненади, една от които панорамна разходка с поръчковия модел лимузина Chrysler 300 C, също ще бъдат част от коледния празник.

Промоционалните коледни пакети може да разгледате подробно ТУК.

Направете своята резервация сега, и се възползвайте от отстъпки за ранни записвания!

Изненадите, които готви Парк и СПА Хотел Марково за най-семейните и любими декемврийски дни не свършват до тук.

На 23 декември към празничната програма се включват Симона, Ангелина, Благовеста, Верджиния и Цвета - накратко струнен квартет Mistik! Пловдивчанките съчетават в амбициозен проект струнни инструменти и модерно по темперамент звучене. Програмата на групата е в стил поп и балканска музика, съчетани с нови аранжименти и вокални интерпретации.

В по-късните часове, за забавата на всички гости в хотела ще се погрижи диджей, който ще изпълни всяко музикално желание на празнуващите.

На един от най-светлите български празници Бъдни вечер (24 декември), комплексът подготвя коледно магическо шоу за най-малките гости и посрещане на Дядо Коледа, а родителите трябва да бъдат подготвени с подаръци.

Вълшебната коледна програмa ще ви изпълни с приятни емоции и много усмивки. Специално за малчуганите, Боби шоу ще се превъплъти в милия белобрад старец - Дядо Коледа. С чувал пълен с подаръци той ще зарадва всяко дете в Парк и СПА хотел Марково!

В празничните декемврийски дни, четиризвездният комплекс ще се превърне в оживяла приказка, а ресторант Belle Vue ще стане арена за скъпоценни спомени.

Цените на ПРОМО пакетите включват съответния брой нощувки със закуски и вечери на блок маса, безплатно ползване на детски кът с професионални аниматори, ползване на двата вътрешни басейна (32°C и 36°C) и СПА центъра (парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес), както и безплатен Wi-Fi и паркинг.

За разлика от други хотели в Пловдив, СПА комплексът се намира в полите на Родопа планина - далеч от градската суматоха и привлича с впечатляваща панорамна гледка към града на седемте тепета.

Впуснете се в коледното приключение на Парк и СПА хотел Марково! За информация и резервации: +359 884 666 696; +359 893 058 047 E-mail: marketing@hotelmarkovo.bg

Къде се намира най-модерният топъл басейн край Пловдив?Меката на уелнеса Парк и СПА хотел Марково предлага релакс от ново измерение

Спонсорирана публикация.