Паважът на ул. „Даме Груев” в Кючук Париж буквално пропада. Вследствие на това се е появила огромна дупка, която е дълбока близо метър, пишат жители на квартала, които са попаднали на нея.

Кухината се намира в средата на пътното платно в посока надлез „Родопи”, като гражданите информират, че към момента вече опасният участък е ограден. По ул. „Даме Груев” в момента текат аварийни ВиК ремонтни дейности, като може би пропадането на паветата има общо с това, коментират потребители.

Капан за шофьори се отвори и в близост до кръстовището на Сточна гара в Пловдив тази събота. Капакът на шахта на ул. „Найчо Цанов“ беше зейнал, създавайки непосредствена опасност за автомобилите по платното, сигнализираха читатели на TrafficNews. Ръждива решетка се издигаше на поне 15 см от пътното платно и за да го избегнат, шофьорите предприемаха опасни маневри. 

След като нашата медия публикува материал по темата, проблемът бе поправен светкавично от служители на ОП „Чистота“, които отговарят за почистване и поддръжка на подобни отводнителни съоръжения.

По разпореждане на директора Димитър Георгиев по спешност бе свикан дежурен екип, информираха от предприятието.