Две катастрофи на Околовръстното на Пловдив затрудниха трафика. Шофьор на ауди е загубил контрол върху автомобила си и се е качил върху крайпътната мантинела, предаде репортер на TrafficNews. Инцидентът е станал в близост до разклона за Марково. В аудито e пътувал мъж на средна възраст, който твърди, че е бил зад волана. Момче и момиче са придружавали господина, но към момента няма информация дали са били негови спътници. Вероятната причина за инцидента е несъобразена скорост и за щастие при него няма пострадали. 

Възрастният господин демонстрира особено грубо отношение към екипа на медията ни. Шофьорът сипа ругатни и обиди, забранявайки да снимаме ПТП-то.

Междувременно на няколко метра от този инцидент друга катастрофа затрудни допълнително движението. Кола на мобилния оператор А1 се качила на бордюра между двете платна. След това колата се забила и в стълб.  Вероятна причина за катастрофата е загубен контрол над автомобила при завой. ПТП-то е станало малко преди входа за ЖК "Оазис".

И при двата инцидента няма пострадали. На място са униформени, които изясняват причините за катастрофите и взимат проби за алкохол и наркотици на шофьорите.