7 души, сред които и дете, са откарани в УМБАЛ „Св. Георги” след катастрофата на АМ „Тракия”

Пуснаха движението в посока Бургас по магистралата

21.10.2022 20:42 8732 0
7 души, сред които и дете, са откарани в УМБАЛ „Св. Георги” след катастрофата на АМ  „Тракия”

Шестима възрастни и едно дете са откарани в пловдивската болница УМБАЛ „Св. Георги” след тежката катастрофа на АМ „Тракия”. Към момента не е ясно тяхното състояние и дали детето е придружило родителите си или е пострадало, съобщава БТВ.

Припомняме, че джип с немска регистрация и „Опел Корса” с българска се удариха на 159 км на магистралата, посока Бургас. За няколко часа тя остана затворена, но движението вече е пуснато.

При другата катастрофа около 15 км, посока Бургас имаше верижна катастрофа между четири коли и леко пострадал човек. Там също движението е без ограничения и затруднение.

Четири жени са в болница след тежката катастрофа на АМ „Тракия”, отбиват движениетоДжип с немска регистрация и „Опел” са се ударили на 158 км

 

 
 

Четири жени са в болница след тежката катастрофа на АМ „Тракия”, отбиват движението

Джип с немска регистрация и „Опел” са се ударили на 158 км

 21.10.2022 19:06 3351 TrafficNews
Четири жени са в болница след тежката катастрофа на АМ „Тракия”, отбиват движението

 

Четири жени са откарани в болница след тежката катастрофа на АМ „Тракия” край 158 км, предаде репортер на TrafficNews. По първоначална информация джип с немска регистрация се удря в „Опел Корса”, където са пътували четири жени. Всички те са откарани с линейки, като сред тях има и такива в тежко състояние. Пътуващите в  джипа не са тежко пострадали.  

На място пожарникарите коментират, че е цяло чудо, че автомобилът не се е запалил.  В момента текат огледи на място.

Заради катастрофата движението към Бургас се отбива по обходен маршрут още от село Шишманци на 150 км. Все още има тапи по магистралата.  

Катастрофи блокираха АМ „Тракия” край Пловдив, хвърчат линейки и пожарни

Изпрати новина