19-годишен младеж е управлявал скъпия автомобил "Ауди", който тази вечер причини меле с три автомобила на бул. "Мария Луиза" в Пловдив. Като по чудо няма жертви след тежкия инцидент, един шофьор обаче е тежко пострадал. 

Младежът зад волана на "Аудито" се е движил с бясна скорост по булеварда от кв. "Изгрев" в посока центъра на града. В района малко преди кръстовището с бул. "Източен" блъска два автомобила, завърта се, минава през мантинелите. Лъскавото возило се врязва и в тротоара, където спира на метри от спирка на градския транспорт. Съдбовна случайност е, че няма пострадали пешеходци. Предницата на луксозното возило е размазана.

Единият от блъснатите автомобили също влиза в насрещното, където се завърта по таван. Шофьорът му е тежко пострадал, но е бил контактен. Линейка го е откарала в болница. В колата е пътувала и жена, която по първоначална информация няма тежки наранявания. 

Меле на АМ „Тракия” край Пазарджик! Има загиналШофьор на бус е починал намясто

Пожарна и полиция моментално идват на място и затварят булеварда в двете посоки. 

Установено е, че зад волана на аудито е 19-годишен младеж, за който се изяснява дали е имал книжка. Все още не са ясни и пробите му за алкохол и наркотици. На мястото на инцидента са се събрали много хора, включително бащата на младежа. Самият шофьор обаче липса. Очевидци не са сигурни дали е откаран с линейка или в районното управление. 

"Чух няколко души да се карат с бащата. Питаха го нормално ли е синчето му да кара с 200 и да застрашава живота на толкова много хора", разказа пред наш репортер един от гражданите в района. 

Целият периметър е осеян с отломки от автомобилите и мантинелите.

Изясняват се причините за тежкия инцидент.