Близо 200 метра се е търкаляла колата, в която загина близък до футболния бос Кирил Домусчиев, предаде репортер на TrafficNews.bg от мястото на инцидента.

Както съобщихме първи по-рано, пътният инцидент стана днес следобед на автомагистрала „Тракия” край Пловдив. При него един загина, а други двама са тежко ранени.

Предишната новина - ТУК

 

Ударът е станал между два мерцедеса на магистралата преди разклона за Цалапица. В следствие на удара на загива мъж, близък до собственика на Лудогорец – Кирил Домусчиев. Единият от ранените е тежка черепно-мозъчна травма, а другият е с фрактури по цялото тяло. Те са настанени за лечение в пловдивска болница. На място пристигнаха 4 полицейски автомобила и криминалистична лаборатория. Няколко часа движението се извършваше само в едната лента на аутобана.

Припомняме, че в отделни участъци на магистралата между Пловдив и Пазарджик скоростта е ограничена до 90 километра в час заради аварийните ремонти по магистралата. От пътната агенция призовават шофьорите да бъдат изключително внимателни по пътя до София.

TrafficNews.bg