„Той е неповторим! Това, което той направи – и хубавото, и лошото, никой не може да го повтори!”. Така Петър Зехтински определи легендата на българския футбол Христо Стоичков. Зико и Ицо бяха заедно в ЦСКА, като Зехтински бе помощник-треньор. И до днес Стоичков признава, че Зехтински е следял изкъсо всяка негова проява и му е помогнал в израстването му.

Стоичков: Любовта ми към Пловдив е вечна! Величията на българския спорт са тръгнали оттук СНИМКИКамата избрал хотел Тримонциум за представянето на книгата си заради сватбата си там

Стотици пловдивчани се струпаха в хотел „Тримонциум”, за да се докоснат до гения Стоичков при представянето на книгата му „Истории”.

„Много преди мен от Пловдив са тръгнали величията на българския спорт . Оттук са и моите идоли – Динко Дерменджиев, Христо Бонев, Георги Славков и Аян Садъков – лека им пръст… Един град с големи шампиони, не само във футбола, любовта ми към Пловдив никога няма да свърши”, заяви Христо Стоичков при представянето на книгата си под тепетата. Той заяви, че винаги се е чувствал пловдивчанин и помни откъде е тръгнал – игрищата на „Юрий Гагарин” в Кършияка.

Вижте повече във ВИДЕОТО: