Съпругата на Атанас Червенков - Райфъла - Евелина нападна прокуратурата в яростна реч, която държа по време на заседанието , в което съдът трябваше да реши дали да освободи бизнесмена. След като адвокатът на обвиняемия Илиян Василев поиска отводи както на прокурорите Албена Иванова  и Атанас Янков, а същота така и на съдия Маркова, Червенкова също ги обвини в пристрастност и некомпетентност. Тя в прав текст заяви, че двамата прокурори са предубедени и вероятно очакват финансова облага и затова толкова яростно преследват съпруга й. Прокурор Янков нарече изявлението й "зле скалъпен спектакъл" и поиска съдът да я глоби за обида и клевета. 

"Вие сте смешни прокурори. Ние ще отидем в Страсбург" закани се тя. "Я по -спокойно" предупреди я съдия от състава. "Няма по- спокойно, това вече не се издържа!" заяви бизнес дамата, която се появи в съда в черна рокля минижуп и чизми с 20 сантиметрови токчета. 

По -късно в интервю за TrafficNews.bg тя заяви, че има хора , които завиждат на съпруга й, защото е хубавец и проспериращ бизнесмен и затова искат да го смачкат. "Съсипаха му здравето в затвора. Държат го с болни от спин и туберкулоза при нечовешки условия", заяви тя.

Какво каза Червенкова , гледайте във ВИДЕОТО!