"Изключителни момичета! Отзивчиви и добри!", така описва Яница и Виолета тяхната приятелка Радостина Здравкова.

Момичето е втори курс студентка в УХТ- Пловдив. През 2010 година трите момичета се срещат в клубът по гребане "Тракия", където близначките са тренирали. Покрай спорта и факта, чеживеят в един и същи квартал, момичетата стават близки.

От както обаче те спират да посещават клуба, Яница,Виолета и Радостина се виждат по-рядко. За сметка на това си пишели често. По думите на Радостина и двете сестри били фенки на моторите и екстремните спортове. Тя ги описа като изключително скромни момичета от добро семейство. 

Ради все още не може да повярва за инцидента и че повече няма да види приятелките си. За инцидента разбира от обща познат, която и позвънила, за да и съобщи новината за нелепия инцидент.  Все още момичето помни последния си разговор с тях, в който си обещават, че ще се видят, за да изпият по кафе.

Както по-рано днес ви съобщихме, трима младежи загинаха при пътен инцидент късно снощи в град Стамбилийски. В резултат на удара на място са загинали пътници в “Ауди”-то - 22-годишен младеж от града и две 19-годишни близначки от Пловдив.

Още новини за инцидента в Стомболийски четете ТУК

TrafficNews.bg