Плажният сезон в Пловдив е в разгара си! В следващите 10 дни ни очакват температури между 32 и 34 градуса. Единствени по рода си водни пързалки в Акваленд са истински атракцион не само за деца, но и за възрастни. 

Истинско приключение за посетителите е високоскоростната пързалка „Кинг Кобра”, която работи от миналата година и е най-голямата водна атракция на територията на Източна Европа.

Височината, от която се спускат феновете на екстремните забавления, е 19 метра, а максималната скорост, с която се изстрелват към хищната кобра е над 70 км/ч. Това е и единствената пързалка с възможност за състезания при такава скорост.

Дълги опашки се вият и пред двете нови съоръжения, които направиха своя дебют този сезон. Пловдивчани, пък първи имаха възможността да се радват на атракции, достъпни само в най-големите водни паркове в света.

Само в Акваленд Пловдив може да изпитате удоволствието от „Ракета” и „Камикадзе”, които не са избрани случайно.

Атрактивните пързалки ни отвеждат в света на високия адреналин и обещават истинско екстремно преживяване на 20 метра височина.

В "Ракета" влизаш в купол, чийто под се отваря и буквално политаш вертикално. Усещането е като в падане в бездна, а скоростта, до която може да се достигне при падането е 85 км/ч

„Камикадзе” пък добавя още повече скорост и адреналин за посетителите, премервайки сили с вълните. 

Всички посетители на комплекса могат да се възползват и от промоционалните цени между 9 и 10 часа сутринта, защото от понеделник до петък заплащат еднократен вход от 15 лева, а през уикенда влизането между 9 и 10 часа струва 20 лева.

* рекламна публикация