Двойката, предизвикала скандал в парка в Кючука, е добре позната на хората в квартала. След публикация на TrafficNews.bg, в която ви показахме как мъж и жена, видимо пияни, спретнаха скандал пред десетки погледи, наши читатели се свързаха с нашата редакция. Притеснени, жителите в квартал Кючук Париж разказаха, че младежите на име Ана и Владо правили подобни сцени и друг път.

Почерпените мъж и жена били на пейка в парка до улиците "Стефан Стамболов" и „Георги Кондолов”, заедно с малкото им дете, лежащо в бебешката количка. Младата жена обикаляла с кутийка бира в ръка и крещяла на мъжа. Скандалът бил заради свекървата и започнал още сутринта.

Ана оставила бебето на свекърва си, за да го гледа за няколко дни. Във вторник жената била на работа и се опитала да се свърже със снаха си, но безуспешно. Взела детето и тръгнала към работното си място с него. След 2 часа в офиса на жената на улица "Скопие" се появила Ана. Тя започнала да обижда по-възрастната жена и дори й посегнала. Бутнала я на земята, а останалите хора, станали свидетели на грозната проява, викнали полиция.

Ана си взела детето и отишла да се жалва на Владо, но в последствие се стигнало до кавгата.

Причината за спора между свекърва и снаха е детето. Според майката на Владо, младото семейство не можело да се грижи за бебето и искала да го гледа тя. След раждането на малчугана, свекървата подала сигнал до социалните. След поредица от скандали свекървата изгонила от дома си младите. Оттогава те не е говорили с майката на Владо и дори не й позволявали да вижда бебето. 

Докато живеели при бабата, младата двойка отказвала да работи и да помага в домакинството. Владо и Ана, според хората от квартала и сега не работят, а пари взимат от родителите на младата майка. По цял ден се скитали по паркове и градинки в квартала с бебето.

„Чат, пат спят в една квартира в квартал Христо Смирненски, но се е случвало в топло време да нощуват и навън”, коментира читателят ни.

Друг пловдивчанин разказва, че двамата злоупотребявали и с наркотици. Често ги виждал край метадоновата клиника на улица „Скопие”. 

„Перманентно са пияни и винаги се карат. Викали сме полиция, гонят ги и след време старата песен на нов глас”, коментира пловдивчанинът. Той допълва, че Владо е кротко момче, но Ана е агресивна и проблемите идват от нея.

Вижте ВИДЕО от грозната сцена: