Пострадалият при катастрофата с пиян сотаджия шофьор е с травма на корема и на гръдния кош, научи TrafficNewS.bg от лечебното заведение. Той е отказал да остане в болница и е бил изписан за домашно лечение.

Както съобщихме по-рано джип на охранителна фирма "СОТ 161" и опел са се сблъскали на светофара. Сериозно е пострадал водачът на опела, който е откаран в болница. Според очевидци сотаджийската кола се е движила с висока скорост и е минала на червено. Служебният автомобил се е ударил в стълб, завъртял се е няколко пъти и е спрял на 100 метра след кръстовището, като на асфалта няма спирачен път, видя репортер на TrafficNewS.bg.

"Провериха шофьора за алкохол и апаратът отчете 1,4 промила" твърди очевидка на произшествието. На място има полицейски патрул. Шофьорът на служебния джип е изпратен за кръвна проба в болница.

Ударът е бил толкова силен, че задната част на джипа буквално се е разпаднала. Задният мост се е отделил и едната задна гума е изхвърчала. Коментарът на хората от района – вижте във ВИДЕОТО: 

Още по темата и СНИМКИ от мястото - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNewS.bg