„Един хвърлен стол запали фитила, изведнъж започнаха да се хвърлят фитили, димки, бомби. Цялата зала се изпразни. Имаше и майки с малки деца.”. Така Илия Чолаков описва началото на конфликта в Колодрума. Водещият на предаването „Селфи” по ТРАФИК ТВ е един от очевидците на случилото се.

Дияна Плачкова и приятелят й Николай също са били сред зрителите в залата. Тя на мнение, че гостуващата агитка е целяла да се случи тази провокация.

„Не дойдоха да гледат и да се радват, който спечелил – спечелил, който загубил – загубил, те дойдоха да се заяждат”, смята Дияна.

Първоначалните усилия на охранителите на срещата са били насочени към извеждането на майките с деца от публиката и недопускането на  физически контакт между феновете от двата лагера. Агитката на ЦСКА, която е наброявала около 230 човека, е била овладяна и изведена от залата. 

„Сравнително бързо бяха изведени навън агитките, след което се наложи да прекратя мероприятието заради грубо нарушение на обществения ред”, споделя от своя страна директорът на зала „Колодрума” Галина Китена.

Какво разказаха още очевидците – вижте във видеото:

В момента се гледат записи от камери и се разпитват свидетели на случилото се.

Ето неизлъчвани кадри от сблъсъка пред Колодрума: 

Ето какво каза още директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков: 

Както TrafficNews.bg съобщи,  кърваво меле опорочи бойното шоу в Колодрума, в което мериха сили едни от най-добрите ни кик боксьори и боксьори. Ексцесиите станаха след очаквания с голям интерес двубой между фена на ЦСКА Владислав Кънчев от "ANIMALS" и Виктор Николов от "Lauta Army".

Съдиите присъдиха побeда на пловдивчанина, което вбеси около 200 фена на ЦСКА, намиращи се в залата. Към ринга полетя стол, след което настанаха ексцесиите.