Три дни поред в спортната зала на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" любителите на художествената гимнастика можеха да се насладят на изпълненията грациите. Там се провежда Международния турнир за купата на "Тракия Елит". Тазгодишното издание на турнира се радва на над 350 участници от 22 клуба от България и 6 от Полша, Израел, Великобритания, Украйна, Италия.

Атмосферата е изключително приятна, а грациите получават много аплодисменти от любителите на красивия спорт. Състезателки на възраст между 8 и 17 години показаха умения в две дисциплини - ансамбъл и индивидуално изпълнение. Антоанета Николова е една от грациите, които участваше в състезанието. Сега е в шести клас, а художествена гимнастика тренира от детска възраст. Момичето добре знае какво е усещането да стъпиш на върха на стълбицата.

Още подробности във видеото на ТРАФИК ТВ

 Усилен труд, старание и концентрация са част от условията за добро представяне.

В съревнованието участва и националния ни отбор - девойки старша възраст, които се готвят за предстоящото европейско първенство.

Тази година турнирът имаше и силно присъствие на състезатели от други държави, сред които Полша, Израел, Великобритания, Украйна и Италия.

Любителите на красивия спорт можеха да се насладят на грациите в спортната зала на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".

TrafficNews.bg