Възпитаниците на няколко училища, сред които и Професионалната гимназия по хранителни технологии и механотехникума избраха различни начини, за да пристигнат за бала си в бившия хотел Ленинград в Пловдив, видя екип на TrafficNews.bg

Рев на мотори огласи района, а абитуриенти, които 10 минути не можеха да спрат да си играят с ръчката на газта, образуваха димна завеса пред хотела.

И докато едни пристигнаха с мотори, други избраха коли за над милион лева. Бяло бентли и няколко поршета бяха сред по-луксозните возила на зрелостниците.

И понеже само гърлата не стигат, помощните средства на част от абитуриентите бяха свирки и вувузели. Момичета в рокли надуваха инструментите със все сила, за да бъдат забелязани. После отброяваха числата до 12.

Сред купонджиите в Ленинград са и дванайсетокласници от СОУ „Патриарх Евтимий”, СОУ Никола Вапцаров”, СОУ „Симеон Велики”, както и от частното училище Класик. Един от най-известните абитуриенти от частното училище е наследникът на фамилията Малецови – Антонио. Родителите му държат галерия и ресторант "Филипополис" в Стария Пловдив. 

Ето атмосфера от мястото в следващото видео:

СНИМКИ от мястото - вижте въ ГАЛЕРИЯТА по-долу.  

TrafficNews.bg