Зверски челен удар между два автомобила стана преди минути на Подбалканския път София-Бургас преди село Розино, научи TrafficNews.bg. В единия автомобил са пътували 38-гофишен мъж и две деца. Мъжът е загинал намясто. Шофьорът от другата кола, който е на 27 години, е ранен. Към момента няма информация дали с него в колата е имало пътници. Децата са открани за преглед в болница, но по първоначални данни нямат сериозни наранявания. 

На сигнала за инцидента са се отзовали три линейки и екип на полицията. Наложило се е пожарникари да режат ламарините на втория автомобил, за да извадят пострадалия, който е бил заклещен. Заради катастрофата в района се е обазувало километрично задръстване, а преди минути работата на терен беше затруднена и от силен дъжд. 

Какво разказват очевидците на тежкия инцидент – вижте във видеото на ТРАФИК ТВ: 

 

 

Това е вторият тежък инцидент за тази седмица на същия път. В сряда млада жена изгуби живота си. Тогава лек автомобил мерцедес се бе отклонил от пътя и се бе забил в дърво.

От удара колата се е разполовила. В автомобила са пътували семейство мъж и жена. Те са откарани в болница, като малко по-късно 27-годишната пътника е починала от раните си. 28-годишният водач остава в болница в тежко състояние. Той е тестван за употреба на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни.

Двамата съпрузи са били откарани със случаен превоз в болница, заявиха за TrafficNews.bg от МВР-Пловдив.