Коледното настроение завладя район „Западен“, след като кметът Димитър Колев за поредна година запали тържествено светлините на елхата до сградата на кметството. Той бе подкрепян в това начинание от талантливите деца от вокална група „Лолипоп“ при СУ „Свети Свети Кирил и Методий”, които поздравиха всички с музикалните си изпълнения.

„Днес за пореден път сме тук, за да запалим тържествено светлините на Коледната елха. Това събитие се превърна в истински празник за всички нас, тъй като то е предвестник на един от най-светлите празници – Рождество Христово. Искам да пожелая на всички най-вече здраве, щастие и радост в душите и сърцата“, обърна се към присъстващите Димитър Колев.

Заедно с присъстващите деца изброиха от 10 до 1 и запалиха светлините на огромното естествено дърво, намиращо се в непосредствена близост до сградата на районното кметство. Събитието бе съпътствано и от красива заря, бурно аплодирана от малки и големи, а в края на тържеството от администрацията зарадваха всички деца с лакомства.