Прокуратурата започва разследване срещу добре известният на криминалните хроники Слави Василев. Следствени действия ще бъдат предприети срещу мъжа по повод агресията, която прояви на кръстовище в "Кючук Париж" след автомобилно засичане в последните дни на месец септември. 

Припомняме, че тогава граждани на Пловдив станаха свидетели на поредна агресия на пътя. Грозната сцена се разиграла посред обед, когато Слави фучал с бясна скорост с автомобила си марка "Хонда". Шофьорът изпреварвал всички останали участници на пътя с мръсна газ, а не след дълго засякъл изключително рисковано автомобил "Мерцедес", като преминал на буквално една боя разстояние от него. 

Шофьорът на мерцедеса направил забележка на джигита и напрежението ескалирало. Слави спрял, излязъл от колата и ударил шамар на другия шофьор. На кадрите ясно си личи как агресора подскача като тореадор пред шофьора на мерцедеса.

Вижте повече за саморазправата, преминала в размяна на шамари ТУК!

Няколко години преди този инцидент Слави Василев е лежал в пловдивския затвор за наркотици.

Читатели на TrafficNews.bg разказват, че Слави е разпространявал забранени вещества в кв. "Мараша", а освен това е отглеждал марихуана и е употребявал други опиати. Налитал на бой и вземал страха на целия район. Мъжът е бивш боксьор и след месец ще празнува 34-ия си рожден ден. Запознати коментират, че Слави е излежал присъда в размер на две години, но когато е излязъл на свобода е продължил да разпространява наркотици. 

Припомняме и кадрите, запечатали агресията на Слави срещу човека, управлявал "Мерцедеса":