TrafficNews.bg категорично е най-четеният пловдивски сайт за изминалия месец април. Това става ясно от месечната статистика на агенцията за онлайн изследвания „Гемиус“. Позиция №1 медията защитава за пореден месец.

Данните за месеца показват, че през април са ни посетили 233 551 души, като 151 655 са влезли през мобилно устройство, а 108 977 през компютър (сборът се разминава, тъй като Гемиус отчита влизащите през различни устройства потребители, но ползващи един акаунт).

Двата други пловдивски водещи сайта са след TrafficNews.bg – сайтът Пловдив 24 – 223 988 месечни уникални посещения, от които 129 065 са от мобилно устройство, а 133 922 са от компютър. Само с 544 посещения по-малко на трето място се нарежда онлайн изданието на вестник Марица - с 233 444 месечни уникални посещения, от мобилни устройства като телефони и таблети – 103 514, а от компютър – 151 637.

Резултатите от „Гемиус” за посетители от Пловдив, които са единствено от компютърни устройства и не хващат мобилните посещения, показват следното. От компютри най-много пловдивчани влизат в Пловдив 24 – 55 963 души. Втори са Марица с 41 870 посещения. TreafficNews.bg е единственият от трите сайта, в който посещенията през мобилно устройство са повече от персонални компютри. Там резултатите са следните: 38 883 посещения от Пловдив. Извадката не е представителна, тъй като отчита само 40% от читателите на TrafficNews.bg.

От „Гемиус” обясниха пред TrafficNews.bg, че все още разработват платформата за регионалните посещение в сайтовете и към момента нямат данни за влизане през мобилни устройства.

За да няма спекулации, ето и официалните данни на „Гемиус” – без рязане и пиксeлизиране на имената и резултатите на сайтовете.  

Цялостната статистика на Гемиус

Зад резултата на TrafficNews.bg стои доверието на вас – нашите читатели и усиления труд на целия екип на медията, който е приел работата като кауза. Стараем се да предоставяме обективна информация, която да бъде проверена и да отразява всички гледни точки и да не замесваме частни и политически интереси в обективността на новинарския сайт. Опитваме се да показваме интересните теми с ВИДЕО и да обобщаваме новините от деня в специални новинарски интернет емисии.

Зад добрите резултати стои и непрекъснатата работа на нашите амбициозни репортери – едни по-млади, други с повече опит.

Като медия на година и половина има още какво да учим и да взимаме поука от всяка една отправена критика, която е градивна. Благодарим, че ни се доверявате и научавате новините от TrafficNews.bg

Забавните новини търсете в сайта ни, който зареждаме само с добри новини – Пътеводителя за безделници – www.ailqk.bg

TrafficNews.bg