Всички, които са избрали да празнуват 8 декември в Пловдив, имат възможност да избират от голям брой заведения. Всяко от тях примамва със специални оферти и разбира се, разнообразна музикална програма за всеки вкус. 

Традиционно, хотелите в зимните курорти вече се пръскат по шевовете и затова, ако все още се чудите и маете, не си губете времето, а вижте кои изпълнители са ангажирани да забавляват студентите в града на седемте тепета.

Тъй като винаги най-големият купон е в дискотеките, започваме с тях. Те винаги са били мястото, където можеш да се отпуснеш подобаващо, да танцуваш цяла нощ и да избираш от богат асортимент от алкохолни напитки. 

Onyx Club

Подарете си един незабравим студентски празник в най-новия пловдивски клуб, където специален гост ще бъде гръцката звезда Giorgos Giasemis. Той обещава една култова вечер за пловдивчани, които ще могат да се насладят и да се раздадат на макс под ритъма на най-завладяващите гръцки ритми.

Входът за всички студенти ще бъде 10 лева, като от дискотеката с две сет менюта.

Ето какви ще бъдат специалните промоции на вечерта: Руски Стандарт и 4бр. сок - 44лв, Dewar's и 4бр. Кока Кола - 54лв, Absolut и 4 бр. Кока-кола - 49лв, Jameson и 4 бр. Redbull - 59лв, Chivas Regal, 2бр. мин. вода и 2бр. Redbull - 99 лв.

Наргиле сет меню:
Absolut, 2бр. Кока-Кола и наргиле - 55лв, Jameson, 2бр. Redbull и наргиле - 65лв.

Megami Club

В Богинята на нощния живот Megami Club Plovdiv за всички посетители ще пее фолк звездата Емануела. Както винаги партито е гарантирано, а атмосферата в празничната нощ ще бъде неповторима. 

Planeta Payner Club

С времето клубът успя да затвърди топ позицията си в нощният живот на Пловдив. И този път той предлага неустоимо предложение за студентите, които ще могат да се насладят на супер промоции, като кулминацията на вечерта ще бъде певицата Емилия.

В Сикретс клуб и Галакси гост изпълнители няма да има, но за доброто настроение на всички студенти ще се погрижат актуални диджеи. 

Специално за гостите на Пловдив, а и за онези, които са решили да си останат и да отбележат в 8 декември в града, Bling Club също отправя покана за луда и незабравима музикална еуфория с DJ MATI 2 LICA. 

Клубовете в Пловдив също не изостават в подготовката за студентския празник! Затова, ако сте решили да започнете голямата нощ от по-рано, вижте къде може да го направите.

W Club

За доброто настроение, хитовата музика и незабравимите емоции ще се погрижат диджей C – Fusion и MC P, които ще слеят модерния електронен хаус с античния дух на града. За покачване на адреналина ще се погрижат и уникалните W LADIES, които ще нажежат страстите в заведението.

Vision Club

Преобразеният култов пловдивски клуб отправя неустоимо предложение след бляскавото си откриване през изминалата седмица. На 8 декември на сцената ще се качи легендата DJ Atanas Yanev. Всички студенти ще имат възможностт да празнуват под ритъма на разбиващ хаус бийт, невероятни промоции, екзотични танцьорки, топ бармани, модели от кориците на списанията.... всичко в една вечер, под един покрив.

Broadway Club

Една от най-известните вериги барове в Пловдив ще разчупи обстановката и ще повдигне настроението на своите клиенти с ди джей парти. Освен качествена музика, всички гости на клуба ще могат да се възползват и от куп промоции на уиски и водка, а барманите вече са заредители съставките за богатия асортимент от коктейли.

Morado Premium Club

В клуба залагат на добре познатия бранд за съботна емоция Frame Of Night, а специален гост на вечерта ще бъде Dj Gorro.

Ememento Lounge Bar

По случай 8 декември, на сцената в едно от най-обичаните заведения под тепетата ще се качи лице на Bedroom Premium Club и определено един от най - разпознаваемите диджей в хип-хоп средите DJ FED

Planet Club изкушава с жестоко Black Saturday парти за всички студенти. Кувертът, който предлагат от луксозното заведение е на цена от  19,99 лева, като включва: Черен Шоколад, 70 гр. Бадеми, 100 мл. Bushmills или Kettle One и Red Bull. Звезда на празничната вечер ще бъде рап изпълнителят Fyre. 

Encanto пък предлага повече от силен старт на месец декември с едно откачено парти посветено на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти. Музика от диджей Stefan, много промоции и танци, подготвени от балет Sagga ще очакват всички гости. Входът е свободен. 

Няма как в списъка да не включим и така привлекателните за младежите механи и кръчми в града, където оркестри и изпълнители са в бойна готовност да забавляват своите посетители с разнообразни музикални изпълнения, наздравици и купон до колкото душа им сака.

Механа Воденицата, 19 век, Старите българи, Мегдана, Рибарника, Тони 2000, Мистрал, Чорбаджии, Фемили, Каручката и бирария Йегерхоф са само част от местата, на които може да се спрете. 

Всички те предлагат за бъдещите кандидат-висшисти свободен вход, музика на живо, свободнa консумация и големи промоции.