Полицайката Ивелина живеела сама, нямала мъж до себе си. Това заяви комшия на жената пред наш репортер. Припомняме, че 42-годишната жена скочила от 13-тия етаж на блок в Пловдив. Тя е служител на Икономическа полиция под тепетата. Минути след 7 часа тялото й е било открито пред Малкия гигант в Кършияка.

„Много любезна млада жена. Винаги поздравяваше, не подминаваше съседите си. Всички знаехме, че е служител на МВР. Тази сутрин водех детето на училище, когато видях патрулката. Комшиите се бяха събрали и от тях научих, че Ивелина се е самоубила”, коментира читателят ни.

Той добави още, че Ивелина е живеела на по-нисък етаж, от този от който се е хвърлила. Тя има две деца, едното от които студент. Другото момче живеело при баща си във Велико Търново. 

Жената е родом от старата солица. Преди 5 години се мести в Пловдив, където започва работа в Областната дирекция. Според колегите й жената не е имала финансови проблеми или задължения. Фаталното й решение навярно не е свързано и с работата й, тъй като няма данни да е била притискана или заплашвана. 

Самоубилата се полицайка Ивелина имала проблеми в личния живот, оставя две децаЖената е родом от Велико Търново