Каква Коледа без подобаваща коледна атмосфера? Без разноцветните светлинки, без елените на Дядо Коледа и без самия Дядо Коледа? Абсурдно е! Немислимо е! Ще се съгласите, че без накичени елхи, без гирлянди и коледна декорация няма предколедно настроение.

Затова решихме да ви предизвикаме, пловдивчани! Всички, които желаят да създадат красива и неповторима външна коледна украса на своите жилищни сгради, на фасадите на своите домове или в своите дворове, нека да се включат в нашето състезание конкурс „Пуснете Коледния дух вкъщи!“.

Изпратете ни снимков материал на своята ефектна и атрактивна украса на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg или на съобщения във Фейсбук страницата ни, както и името си и адреса на коледната красота и, разбира се, телефон за връзка. Конкурсът стартира днес и ще приключи на 21 декември 2018 г.

На 21 декември комисия ще класира най-атрактивните празнични украси, след което те ще бъдат обявени на сайта TrafficNews.bg, заедно с най-вълнуващите фотографии от вашата Коледна приказка.

Проявете въображение и творчество, за да посрещнем предстоящите светли християнски празници в един по-празничен, красив и бляскав Пловдив!  Потопете ни в красотата на коледната украса, която е около вас! Изпратете ни снимки на вашия дом, на къщата на комшиите, някоя случайна къща под тепетата, която ви е зарадвала с необичайната си или просто красива и весела коледна украса!

А междувременно, за да се вдъхновите, ви предлагаме една малка галерия от коледно настроение на красиво украсени къщи по света: