Продължава издирването на пловдивчанката, запленила победителя от „Фермата” Яни Андреев. Негов приятел се свърза с редакцията на TrafficNews.bg, за да разкаже историята от деня, в който реалити звездата и мистериозното момиче се срещат. Въпросният мъж е човекът, чийто пост обикаля интернет пространството.

Ето и какво пише Иван:

"Бях си дошъл по работа в България за една седмица и с Яни решихме да я прекараме заедно. Между моите ангажименти имахме и време за удоволствия от рода на посещаване на близки, приятели, роднини и въпросното посещение в Калофер на Йордановден.  

Понеже аз бях облечен с тънки дрехи и ми стана студено, казах на Яни, че ще влезна да се стопля в едно заведение и да пия кафе. Той продължи да се разхожда сам, но ми остави чантата с документите и телефона си.

Във времето, в което не бяхме заедно той случайно се среща с въпросното момиче. Нарави му впечатление, че тя е мила, добра, непринудена и много интелигентна. В еуфорията от празника и затова, че и двамата са нормални, малко по-скромни личности, не си разменят координати. След като си тръгнахме от Калофер, до заминаването ми за Берлин, той на няколко пъти говори за момичето и каза че го е яд, че не са си разменили дори телефонните си номера.

Предложих му да напише в профила си призив за помощ за намирането и, той категорично отказа. Докато пътувахме за летището аз от моя телефон написах въпросната молба за помощ, прочетох му я и казах, че ще я публикувам в профила му (той пак отказа).

Накрая казах, че понеже държа адски много на него, с риск да ми се обиди ще я публикувам в моя профил, след дълъг дебат се съгласи.

Той изпитва симпатия към въпросното момиче и много би искал да се видят, да отидат на кафе, кино, театър..... да прекарат време заедно, защото в нейната компания на него определено му е приятно.

Мило момиче, искам да се извиня, че те забърках във всичко това....... просто когато си приятел, е нормално да помогнеш. 

Ако всичко това стигне до теб, то моля те свържи се с Яни Андреев (лесно може да го намериш във Фейсбук). 

Не е нужно никой да разбира за вашата среща/и..... всичко това си е само между вас. 

А ако случайно се получи нещо красиво, то поне едно е ясно - няма да търсите кум и кума".

Припомняме, че постът за издирването на момичето обикаля интернет пространството вече втори ден. Яни Андреев се запознал с мистериозната дама в Калофер, но поради еуфорията и липса на телефон не успява да вземе координатите й.

Девойката е от Пловдив, но учи в София. Слаба, висока, с тъмна коса. По време на празненствата в Калофер е била облечена с черно шушляково яке, сини дънки и черни ботуши с ток. Пловдивчанката носи очила  с диоптър с черни рамки.

В момента приятели и познати на Андреев издирват девойката.