Интересен зов за помощ обикаля интернет пространството. Мъж издирва жената на живота си, с която се е запознал само преди дни в Калофер, по време на традиционното мъжко хора на Йордановден.

„На Йордановден бяхме в Калофер с Яни Андреев. Аз докато пиех кафе, Яни случайно се е запознал с едно момиче, но в еуфорията от празника не са успели да си разменят координати”, гласи призивът.

Оказва се, че въпросният Ромео всъщност е победителят от риалити фомата "Фермата" - Яни Андреев. Той е бил запленен от девойката и явно е изгубил ума и дума, защото не е успял да се сдобие с телефонния й номер или фейсбука.

Девойката е от Пловдив, но учи в София. Слаба, висока, с тъмна коса. По време на празненствата в Калофер е била облечена с черно шушляково яке, сини дънки и черни ботуши с ток. Пловдивчанката носи очила  с диоптър с черни рамки.

В момента приятели и познати на Андреев издирват девойката. В някои от снимките на момчетата е попаднало и въпросното момиче. С телефон в ръка тя снима звездата от Фермата.

Яни издирва под дърво и камък пловдивчанката. В профила си той се е обърнал към всички хора да му помогнат да открие своята „принцеса”.

Естествено, реакциите не закъсняха. Десетки последователи и приятели на Яни споделиха поста. Други пък му пожелаха успех и го подкрепиха, защото „най-много от всички той заслужава да е щастлив”.

 „Успех, Яни. Заслужаваш принцеса!”;

 Поздравления, Яни! Дано я откриеш скоро Пепеляшка! Успех”’

„Успех, дано е неговото момиче. Заслужава го”;

Това са само част от пожеланията на феновете на Андреев.

Яни е на 29 години, роден и израснал в Хасково. Завършва история в Пловдив, но се отказва от учителската професия почти веднага, разочарован от днешната младеж. Отива на гурбет в Англия, Германия и Шотландия, но в крайна сметка се прибира в село Козлец.

Яни взе 103 точки по време на формата и грабна чека от 100 000 лева като победител.

Снимка на Диман Михайлов.

Снимка на Nikolai Stanchev.