Почина момичето, паднало от 4-тия етаж от жилище в центъра на Пловдив. Въпреки борбата за живота й от страна на лекарите, снощи, около 19 часа 18-годишната Ива Ковачева не успя да се пребори с тежката черепно-мозъчна травма, несъвместима с живота, научи Trafficnews.bg.

Близки приятели на момичето изказаха своите искрени съболезнования за загубата и публикуваха десетки снимки на стената й, в които пишат, че се надяват тя да е отишла на едно по-добро място и че им липсва ужасно много. 

Трагичният инцидент стана на 15 ноември вечерта, когато младата пловдивчанка полетя от терасата на апартамент на булевард „Шести септември”.

Младо момиче полетя от 4-тия етаж в центъра на Пловдив! Спешно се нуждае от кръвИва е в критично състояние

На мястото веднага пристигнаха линейка, полиция и криминална лаборатория. Девойката бе откарана в УМБАЛ "Св. Георги" в критично състояние. По-късно беше организирана и дарителска кампания за събиране на кръв, на която откликнаха много пловдивчани.

Борят се за живота на 18-годишната Ива, паднала от 4-тия етаж в центъра на Пловдив СНИМКИТя е 11-ти клас в гимназията по туризъм

Ива е на 18 години от Пловдив. Тя е 11-клас в гимназията по туризъм, научи TrafficNews.bg. Не е ясно дали се касае за нещастен случай или опит за самоубийство.