Габриела, която стана известна покрай клипа, в който свекърва ѝ нанася побой, разкри как е било заснето скандалното видео. Младата жена разказва, че са направили записа, за да може той да послужи като доказателство към жалба за системен тормоз, подадена в прокуратурата.

Видеото се завъртя в социалните мрежи и за часове се превърна в една от най-обсъжданите теми. На кадрите се вижда как свекървата удря, рита и блъска снаха си пред очите на 2-годишната си внучка, която плаче ужасена. Самата Габриела разказва, че тя и съпругът й са в безизходица.

Двамата останали безработни, след като той се прибрал наскоро от Германия. Много искали да се спасят от тормоза на жената, но за момента нямали пари да си наемат квартира.

В предаването на Милен Цветков съпругът на Габриела също разкрива подробности от ужасяващия кошмар, който са принудени да търпят всеки ден:

"Майка ми пие много. Въпросното клипче беше заснето на 31 август, когато беше рождения ден на починалия ми баща. Тя си взе 500 милилитра ракия, изпи 250. Напоследък непрекъснато се спори и вдига скандали. Многократно сме тормозени от нея, когато се обръщахме в полицията, не се взимаха никакви мерки."

"Помолих мъжа ми да пусне телефона и да го качи на секцията, за да предоставим записа към жалбата, която пуснахме до прокурора. Онзи ден опита пак да направи някакъв скандал, мъжът ми се ядоса и го пусна в ютуб", разказва и Габриела.