Само няколко дни след като плеймейтката Антония Иванова се похвали във Фейсбук със спийд подвизите си, друг търсач на слава ни информира за рекорда си на пътя. Пловдивчанинът Алехандро – известен плейбой и наследник в транспортната фирма „Родопи –Авто“, реши да изпробва възможностите на мерцедеса си и вдигна 300 километра в час на магистралата към Турция. Младежът явно си пада по високите скорости, тъй като е придружил споделеното видео с думите: Ако един ден скоростта ме убие, не плачете, защото аз се усмихвах! 300.

На видеото се вижда как скоростта му започва от 200 километра, мерцедесът ускорява бързо в най-лявата лента, подминавайки останалите превозни средства като малки гари, и за около половин минута стига до 300. Друг е въпросът доколко разумни са подобни експерименти. Все пак това не е Формула 1.

Алехандро е чест гост в нощните клубове на града и не пропуска да се похвали със завоеванията си сред нежния пол.

TrafficNews.bg препоръчва на своите читатели да спазват правилата за движение и да не експериментират със своя живот и с този на останалите участници на пътя. Колкото до Дон Алехандро - надяваме се „постижението му“ да заинтересува органите на реда.

Вижте ВИДЕОТО: