"Г-ца Антония Иванова си мисли, че като кара скъпа кола, може да нарушава законите. Смятам, че нарушителите трябва да излизат на показ, за да спрем войната по пътищата." Това ни написа читател на TrafficNews.bg, очевидно стреснат от това, което вижда на публикуваното в инстаграм видео от въпросната Антония Иванова. 

А видеото, постнато преди броени часове, е заснето от самата Антония, докато тя си пътува с мерцедеса някъде по родните пътища - най-вероятно по магистрала Тракия. От него струи истинска гордост от това, което показват цифрите на километража. А те не показват малко! Дамата в червения мерцедес щастливо си кара със... 180 - 190 км/час.

Казваме "щастливо", защото самата Антония го е обявила в инстаграм: Съжалявам, кучки, но аз съм много щастлива жена. Докато разсъждавахме над темата за щастието и за това колко обратимо е то, изведнъж ни светна коя е дамата, препускаща с почти 200 км/ч, при това откровено хвалеща се с "геройството" си. Оказа се, че това е бившата жена на футболиста от Локото Дани Кики, която преди време му би шута заради бившия съпруг на една фолк певица.

Всъщност личните драми на известните не ни интересуват, стига да не се превръщат в трагедии за някого на пътя. Което, като гледаме километража, не е изключено. Не дай, боже!...