Опашка от над 200 души посрещна Димитър Бербатов в пловдивския мол. Пръв ръката на футболиста стисна Христо Бонев - Зума, който го посрещна на вратата на книжарницата.

„За мен е чест, че си тук”, пък бяха първите думи на най-успешния ни футболист.

Час преди появата на звездата, фенове бяха окупирали коридора на търговския обект. С книги и фланелки в ръцете те зачакаха любимия си играч. Появата му бе последвана от много овации.

Гостуването на бившия нападател на ЦСКА, Манчестър Юнайтед и националния отбор на България е част от голямото турне, което реализира за представянето на книгата. В другите градове до момента се извиваха огромни опашки от желаещи да си купят книгата и да получат автограф, в Пловдив едва ли ще бъде по-различно.

Димитър Бербатов е един от най-успешните български футболисти заедно с феноменалния пловдивчанин Христо Стоичков. В славната си спортна кариера Берба спечели класацията за футболист №1 на България рекордните седем пъти. Той е рекордьор по голове в националния ни отбор. Той бе звезда в отборите на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм, Монако.  Двукратен шампион на Англия е с Манчестър Юнайтед.