Бруно - немският пинчер на една година, който се стресна от пиратки, хвърлени от невръстни пловдивчани, отскубна се от собственичката си и изчезна, вече си е у дома! Радостната вест ни съобщи стопанката му, която вчера се обърна към TrafficNews.bg с молба да помогнем да открием любимеца й. 

Оказа се, че десетки пловдивчани са се отзовали на молбата ни да помогнат на момичето да намери кучето, което пловдивчанката безуспешно търсеше в района на училище "Свети Седмочисленици" в ЖР "Тракия". Следа от Бруно, станал първата жертва на пиратки в Пловдив, нямаше и нямаше. До момента, в който мъж, прочел статията в сайта ни, се обажда на момичето, за да каже, че току-що е видял пинчера точно в посоката на блока, в който живее то.

Пловдивчанката излязла пред блока и започнала да го търси, но междувременно съсед отворил външната врата и Бруно сам се качил по стълбите и застанал пред вратата на апартамента. По-нататък всичко е ясно - на по-щастлива развръзка не се е надявала нито стопанката, нито вероятно кучето й.

Което, ако можеше да говори, вероятно би разказало доста любопитни неща за митарствата си през тези дълги часове. Комшийка на момичето например твърди, че е видяла няколко часа преди Бруно да се появи как кола го блъска на улицата. Явно ударът е бил лек, защото кучето станало, изтръскало се и... продължило. Вероятно обаче мъникът още е стресиран от гърмежите на пиратките, които всъщност са причината да му се случат всички неволи.

Ние обаче сме доста изненадани от някои от коментарите под публикацията ни. За пиратките пак иде реч. Вижте:

"Еййй накрая децата ще излезнат виновни, ми да си го беше държала на каишката кучето. Децата са деца, те са безусловно невиновни."

"Който не иска да си губи кучето по време на разходка, да си го води с каиш. Колко е лесно само. Хем кучето с теб, хем спазваш закона. Ама то било малко, ама то не хапело. Колко деца малки има изплашени от такива помияри. И всичко това благодарение на собствениците."

"Каква поредна трагедия! Всички сме потресени и ужасени!"

Ще оставим тези коментари без коментар. Няма как да слагаме на везните деца, кучета и пиратки. Само ще кажем, че се радваме, че едно момиче и неговият домашен любимец са отново заедно. Пак благодарение на вас, нашите читатели!