Немски пинчер на една година се стресна от пиратки, хвърлени от невръстни пловдивчани, отскубна се от собственичката си и... изчезна. Въпреки всичките усилия на момичето кученцето все още е в неизвестност в района на училище "Свети Седмочисленици" в ЖР "Тракия". Така Бруно стана първата жертва на пиратки в Пловдив...

Притесненото момиче се обърна към редакцията на TrafficNews.bg с молба да помогнем да открием домашния й любимец. Ето какво разказа тя:

"Вчера по обяд разхождах кученцето си, докато не се появиха хлапета да гърмят пиратки. Мъникът така се стресна, че хукна бързо към блоковете в ЖР "Тракия" и между тях го изгубих от поглед. Въпреки че хвана пътя, по който дойдохме, повече не го видях.

Тъй като не живеем тук, има голяма вероятност веднага кученцето да се е изгубило. Обиколих 100 пъти квартала вечерта, разлепих обяви, звънях в клиники и ми остана надеждата някой да го е прибрал. Чакам със свито сърце, моля се добри хора да ми се обадят.

Сърцето ми се къса, че трябва да заминавам за чужбина след празниците. Той ще е стресиран много, ако още е навън, тъй като гърмежите не спират и може да се е отдалечил още повече. Черен немски пинчер, на една година, отговаря на името Бруно. Телефон за връзка: 0896 48 44 18."

Пловдивчани, виждали ли сте Бруно? Да върнем мъника на неговата стопанка и да се опитаме да направим новогодишните й празници наистина празници!