25-годишният Кристиян Атанасов- фенът на "Ботев", който преди две години хвърли самоделна бомба на мач и тя се взриви в ръката му, отново е в ареста, научи TrafficNews.bg. В сряда вечерта младежът минавал с автомобила си по ул. "Ралица" и в близост се разминал с друг авмтомобил, в който пътували момче и момиче. Явно притеснен от малката дистанция между двете коли, Кристиян натиснал клаксона, отворил прозореца и започнал да псува. Момчето го попитало какъв е проблема, а Кристиян навил волана и ударил колата им. 

Пострадалите извикали полиция и униформените задържали Атанасов. Той е задържан за 24 часа. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни. Срещу него е образувано досъдебно производство за хулиганство. 

Това далеч не е първият арест на Кристиян. Преди година бе арестуван , тъй като в колата му имало полицейска фуражка. Той спрял в нарушение на ул. "Волга" и съседи се оплакали. В последствие се оказало, че е бил обявен за общодържавно издирване.

Припомняме, че през юни 2015-а  Атанасов бе задържан, след като във форда му бяха открити наркотици. В последствие приятелката му решила, че трябва да го измъкне на всяка цена от ареста и измислила  план. Той предвиждал друг младеж да отиде в полицията и да направи самопризнания, че дрогата в колата е била негова. За целта тя  заедно с двама приятели на Кристиян подмамили познат наркоман, качили го в един фиат и му казали, какви показания да даде пред полицията. Заплашили го, че ако не изпълни това което искат, ще има сериозни проблеми. Младежът отишъл в Четвърто районно и се "предал", заявявайки, че дрогата в колата била негова. Криминалистите обаче не се хванали на въдицата, тъй като в показанията му имало много пропуски и веднага разкрили измамата. Като разбрал, че сценарият е разкрит, зависимият направил пълни самопризнания, което станало причина за ареста на тримата. По-късно Атанасов е бил освободен от ареста. 

В последствие обаче спрял да се явява на призовките, които разследващите му изпращали и затова се наложило да го обявят за издирване.