Катастрофална е била нощта за баня "Старинна" и шофьорите в района. Три пътни произшествия са възникнали само за около час на едно и също място в Пловдив. 

Автомобил е "акостирал" в подлеза на баня "Старинна" тази нощ. При инцидента, възникнал около 3 часа и 15 минути, червен ван е полетял право през стълбите на пешеходното съоръжение и се е забил в един от павилионите, изградени в подлеза. До там се е стигнало, след като 18-годишно момиче опитало да направи ляв завой на кръстовище между бул. "Цар Борис ІІІ Обединител" и бул. "Шести септември". Лекият автомобил "Мицубиши" е паднал в подлеза на Баня Старинна.

18-годишната водачка на червения автомобил е с едномесечен стаж зад волана. За щастие не е пострадала, няма и данни за употреба на алкохол. Материалните щети обаче са големи. 

Стъклената витрина на първия обект е изпочупена, а основният проблем е, че в него се помещава СОТ системата на целия подлез. Продавачки от магазини в подлеза се чудят какво да правят, тъй като ако отворят врата, има опасност върху тях да паднат стъкла. 

Рано тази сутрин катастрофиралият автомобил е изтеглен, а подлезът почистен, но решение на проблема с компрометирания обект все още няма. Каменните блокове на стъпалата към подлеза са изпочупени и разместени.

Междувременно двадесет минути след първия среднощен инцидент, в стълб наблизо се е блъснало "Рено", а към 4 часа на същото място се блъснал и автомобил "Ровър". Алкохолната проба на 33-годишния водач на последната кола, е отчела 1,91 промила.

Снимки: Фейсбук