Перелик издъхна в мъки, след като бе отровен в събота на Младежкия хълм. Петгодишният голдън редривър стана една от жертвите на отровителя, който посипа с отрова поляната, където десетки пловдивчани играят с децата и домашните си любимци. Още две кучета, които са били на разходка там, починаха през уикенда. 

Приятели на собственика на Перко започват кампания, в която настояват общината да постави камери и осветление на местата, където пловдивчани разхождат четирикраките си приятели. 

Перелик ще е СИМВОЛЪТ на ПРОМЯНАТА, която ще започнем в името на сигурността и безопастността на нас, нашите деца и животни! Подготвяме петиция за поставяне на камери и осветление на следните стратегически обекти: "Младежки хълм", "Хълм Бунарджик", "Парк Лаута", "Гребна База" и клетките за кучета! Ще организираме и ПРОТЕСТ ако трябва, но не можем да допуснем да губим повече ангелски създания!!! написа Юлияна Мишовска в социалната мрежа. 

Днес 13 Ноември е Ден на Добротата

Бъдете добри, правете добро, колкото можете с каквото можете, както можете и за когото можете!!!

ПЕРЕЛИК ЩЕ НИ ЛИПСВАШ МИЛО МОМЧЕ, НО НИЕ ЩЕ ТЕ ПОМНИМ, ЗАЩОТО СИ В СЪРЦАТА НИ! 

През последните години в Пловдив бяха отровени десетки домашни любимци. За съжаление до този момент няма нито едно от тези престъпления. Не е заловен нито един от извършителите на гнусните посегателства. На фона на ежедневния поток от престъпления , убийството на четириного, не е приоритет на полицейските органи. Само че някой ден на мястото на кучетата може да се окаже и някое дете. И тогава ще бъде късно. 

Екипът на TrafficNews се присъединява към призива за засилена охрана и видеонаблюдение към изброените по-горе места.