Пловдивчанката Евгения Цекова изпрати гневно писмо до TrafficNews.bg, в което споделя искрените си опасения по отношение на поведението на "феите на любовта" в района на Скобелева майка. Видими резултати от действията на труженичките са запечатани в ежедневната гледка от прозореца на хората в квартала. 

Буквално сняг от кърпички с биологичен материал е покрил земята пред блоковете на гражданите. На метри от детска площадка и съоръжение за свободно разхождане на кучета, жените не се срамят да раздават платени ласки дори през деня. 

Жената търси съдействие и решение на този морален, но и здравен и екологичен казус. Вижте какво написа Евгения /текстът се публикува без редакторска намеса и представлява мнението на авторката/:

"Ромски проститутки и наркомани превърнаха паркинга в ЖР Тракия, кв. Скобелева Майка в опасно място пълно със зарази!

Проститутките от кръговото на Скобелева майка и Ягодовско шосе обслужват клиентите си на паркинга, на метри от детска площадка и място за разходка домашни животни.

Всичко това се случва както през деня, по светло, така и през нощта, под прозорците на жителите в квартала. Паркингът е осеян с боклуци, направо е побелял от кърпички, с които труженички и клиентите им се позабърсват след "услугите". За използвани презервативи и спринцовки да не говорим. ГНУСОТИЯ!

Боклуци, пълни със зарази, които равнодушно подминаваме и с бездействието си малко по малко ще направим тази "гледка" нещо нормално за квартала.

До кога ще търпим циганските своеволия? Моля направете нещо!"