На Римския стадион в Пловдив продължава да се пише история. Двама млади днес си създадоха спомен за цял живот, вричайки се един на друг. Макар и седмица след Св.Валентин, днешната неделя също ще бъде запомнена като ден на любовта от десетки пловдивчани, които станаха свидетели на едно романтично, оригинално и красиво предложение за брак.

Момче зададе най-важния въпрос в живота си точно на Римския стадион. Специален червен килим, покрит с листа от рози, бе положен, за да може неговата любима да премине по него. Балони във формата на сърца допълваха атмосферата. Младият мъж нетърпеливо очакваше своята възлюбена... и тя дойде.

Негов приятел я донесе на ръце до мястото на предложението. Пред очите на вече събралото се множество от жители и гости на Пловдив, момичето направи смели стъпки по килима и застана до любимия си, а той падна на колене пред нея с пръстен в ръце. Последва така бленуваното "да". Под акомпанимента на аплодисментите на десетките събрали се пловдивчани, на приятели, близки, а и напълно непознати, двамата млади се прегърнаха и целунаха.

И така, на в сърцето на Пловдив, на покрития с рози червен килим, бяха положени основите на едно бъдещо семейство.

Предлагаме и на вас да проследите тяхната приказка с този фотороман:

TNS.bg