Заведението за гироси на булевард „Васил Априлов” влезе в полезрението на НАП. Това стана ясно от списъка с обекти, подлежащи на мярката „Запечатване на обект“. Сред новите обекти, чиято съдба ще бъде същата, са магазини за мебели и врати, както и ведомствена бензиностанция.

Обновена: Първоначално публикуваната снимка към настоящата статия представяше друг търговски обект за мебели, а не магазина на фирма "Арагон 1" ЕООД, който подлежи на санкция и също търгува с мебели. Фирмата собственик на обекта от снимката БУЛМЕБ е изряден данъкоплатец и обектът не следва да попадне под ударите на НАП Пловдив. Фотосът е свален, а екипът на TrafficNews.bg изказва извинения за причиненото неудобство на търговеца. 

Търговският обект за продажба на мебели се намира на булевард „Никола Вапцаров”. Той се стопанисва от фирма „АРАГОН 1 ЕООД”.  Магазинът отвори врати преди повече от две години. В него се предлага богат избор за обзавеждане, както за дома така и за офиси и хотели.

В списъците на НАП попада и търговецът „СОМИНО 34 ЕООД”, който стопанисва магазин за врати в Кършияка. Обектът се намира на булевард „Дунав” .  Фирмата има още 10 магазина в различни градове. Фирмата предлага различна гама от продукти.  Вратите на магазина обаче ще останат затворени, до отстраняване на констатираните в данъчните протоколи нарушения.

Сред новите обекти, които ще бъдат запечатани от служителите на НАП, е още ведомствената бензиностанция на „ВОДСТРОЙ ПЛОВДИВ”. Бензиностанцията на строителната фирма се намира на Карловско шосе.

Принудителната административна мярка "Запечатване на обект" ще се приложи и спрямо известното заведение за бързо хранене на булевард „Васил Априлов” - Gyroland. Фирмата, стопанисваща ресторанта е „АТЕНА ТРЕЙ ООД” . Любимото място на ценителите на гръцки дюнер се сдоби с лепенка.

 Принудителната административна мярка "Запечатване на обект" се прилага за срок до 30 дни, независимо от предвидените глоби или имуществени санкции, и засяга лица, които най-често са направили нарушения с отчитането пред НАП или са нарушили законовите разпоредби, касаещи касовите бележки и апарати.