Въпреки че все още е рано за подробности, се предполага, че новият модел телефон на Apple може да има постоянно включен дисплей, т.е. екранът ще бъде постоянно активен.

Предполага се, че ефективният 120Hz LPTO екран ще имитира заключен екран, но постоянно ще се виждат само известия за това колко е пълна батерията, часът и известията само в моментите, когато се появят.

Известни ютубъри вече се надпреварват да разберат повече подробности. Вече се говори за подобряване на свръхшироката камера с подобрена производителност в области с ниска осветеност.

След това се споменават по-силни магнити MagSafe, така че да не се изплъзне, когато го извадите от джоба си, както и за намаляването на така наречения „зъб“ в горната част на екрана, който сега се очаква да бъде по-малък. Face PC и предната камера ще бъдат вградени в него, според PCPress.

И накрая истинска биометрична защита?

Друго постижение на Android може да намери пътя към iPhone13 - пространството за пръстови отпечатъци, което този път може да бъде намерено под екрана.

В предишните поколения Apple постоянно избягваше да въведе тази биометрична система за сигурност, разчитайки силно на ненадеждна система за разпознаване на лица, която напълно се провали по време на пандемията.