Най-секретните дизайни на iPhone 12 на Apple може да са изтекли месеци преди официалното им представяне. Вътрешен човек показа изображения на предполагаеми дизайни на iPhone 12, използвани за създаване на екстериора на телефона.

Всеки септември Apple представя нови модели iPhone и изглежда през 2020 няма да е по-различно, което означава, че компанията се подготвя да произвежда своите устройства от следващо поколение.

Неофициални снимки на iPhone 12 разкриха пълния дизайн на новия телефон.

Последните слухове предполагат, че Apple ще се върне към квадратни ръбове - точно като на iPhone 4.

В крайна сметка се очаква 2020 да бъде блокбастър година за iPhone, като се очаква първият 5G модел на Apple.

Ако дизайнът е в квадрат, това ще е първият водещ модел, който ще има такъв дизайн след iPhone 5s на Apple през 2013 г.

Връщането към квадратния дизайн също не би било безпрецедентно. Последните модели iPad Pro - включително този, пуснат на пазара през март тази година - имат правоъгълни страни.

Очаква се Apple да пусне до четири модела iPhone по-късно тази година. Вероятно ще следват подобен формат като миналогодишните модели, но с обрат: 5G.

Това е следващото поколение мобилен интернет, който бързо става достъпен в Обединеното кралство и САЩ.

Apple е един от малкото големи производители, който в момента не предлага 5G телефон - но това вероятно ще се промени с тези нови модели.

Компанията не съобщава подробности за предстоящите си продукти, като ги потвърждава само по време на официалното представяне.

Въпреки това, много често производителите на аксесоари изтеглят дизайните на телефони по-рано, придобити от вътрешни източници. 

Това им позволява да създават навреме аксесоари навреме, например калъфи за телефони. Разбира се, напълно е възможно изтичането на въпросните да е напълно грешно или да е измама.

Превод: Trafficnews, снимки: The Sun