Не крием, че iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max са доста впечатляващи и изкушаващи джаджи. Имат много подобрения, както и нови функции.

Една от тях е свързана с предната камера на телефоните и от компанията са решили да я кръстят Slofie. Звучи малко странно, но всъщност е заигравка с добре познатото ни селфи. Функцията позволява да си правим селфита на забавен каданс.

Това, разбира се, ще породи много смешни физиономии, които най-често са и повод да се посмеем с приятели. Не всички хора обаче харесват наименованието на новата функция, пише Comicbook, цитирани от Money.bg.

Според някои, Slofie печели приза за най-глупава дума на годината. Други пък мислят, че целта на Apple е да създадат нов тренд с тази дума, за който всички да говорят.

Като цяло, доста хора в социалните мрежи не приемат много добре наименованието на новата функция. Това обаче може да се промени, когато си направят първото Slofie и го изпратят на приятели. 

Не липсват и такива, които намериха за смешно разположението на двете камери и светкавицата на гърба на телефона, оприличавайки го с Пикачу или на котлони за готвене.