Знаете ли правилото за „трите бижута” и сериозните мъже. То гласи, че представителите на силния пол трябва да носят до три украшения, като едното от тях задължително трябва да е часовник, а ако е  с костюм – добър чифт копчета за ръкавели и брачна халка(ако е женен).

С напредването на технологиите и все по-засилващото се присъствие на телефоните в ежедневието ни, старите правила по етикет имат нужда от реформа. Все по-често телефонът е част от визията и един от компонентните, които създават първото впечатление. Тук идва и моментът телефонът да е част от едно от трите бижута на мъжа, или просто да стане четвъртото.

Един от най-скъпите телефони iPhone X дебютира на пазара с минимална цена от 999 долара,  а у нас цените са над 2000 лева. Редица големи фирми обаче предлагат повече от обикновен iPhone, който се произвежда от Apple. Това са поръчкови модели, в които са интегрирани златни елементи и диаманти, а цените им започват от 4000 долара, стигайки до баснословни суми.

Под тепетата вече има един такъв телефон, чийто корпус е с чисто 24-каратово златно покритие, а изработката е изящна. “Royal Edition”, на юбилейния телефон на Apple е достатъчно изящен, за да влезе в правилото за трите бижута.

TrafficNews.bg се сдоби със снимки на изящния телефон. По информация на наши читатели в Пловдив с такъв телефон може да се похвали собственикът на Capital City Center - Веселин Чипев.