Всеки човек има своите предпочитания, когато става въпрос за отношения. И докато някои се придържат стриктно към идеята за голямата любов, брака и семейното гнездо, то други търсят повече физическото. Затова е изключително важно да знаете какво предпочита вашия партньор в отношенията. Тук астрологията може да помогне, за да добиете представа на повърхностно ниво за сексуалността и предпочитанията на даден човек. Ето кои зодии са по -склонни към секс, отколкото към любов.

Водолей

Водолеят обича да правят секс и доста бързо се впускат в подобни отношения. Те обичат да управляват и да инициират секс. Повечето от Водолеите намират физическата интимност за приятна, дори когато почти не са прекарали време с новия си партньор.

Овен

Овенът не се нуждае от много, за да достигне изключителни нива на възбуда. Няколко прости докосвания и настойчив поглед са напълно достатъчни. Ако пофлиртувате с тях, те ще бъдат готови да ви отведат в леглото преди края на нощта. Ако се чувстват привлечени от вас, няма да имат нищо против да си легнат с вас, дори и да не са влюбени.

Лъв

Представителите на тази зодия винаги са готови да намачкат чаршафите. След като се отдадат на физическа интимност, обикновено предпочитат да държат всяка мисъл настрана и да обръщат внимание само на това да си прекарат добре. Не им пука дали има любов между тях и партньора им. Сексът винаги е над любовта за Лъва.

Стрелец

Стрелците са известни с авантюристичният си характер и сексуалната им страна също е подвластна на това.  Те са готови да отделя достатъчно време, когато решат да се обвързват. Но това съвсем не означава, че не са идеални и за секс за една нощ и случайно срещи. Те винаги са много нетърпеливи да опитат  нещо ново и това важи и за сексуалния им живот. Те няма да имат нищо против първо да правят секс и да помислят за чувствата си след това, ако са привлечени от вас.

Телец

Представителите на тази зодия изобилстват от сексуални фантазии и са готови да ги сбъдват по всяко време на денонощието. Вероятно не биха предпочели доминантна роля в леглото, защото им харесва да бъдат съблазнявани. Но винаги биха предпочели да правят какъвто и да е секс, отколкото да останат на сухо. Добър секс или лош – няма значение!