Колкото и добра комуникация да имате с партньора си, винаги има някои неща, които не можете да кажете лесно. Някои от тях са за сексуалния ви живот.

Вероятно сте попадали в ситуация, в която разговаряте с партньора си за секс, внимавате и не искате да го нараните. Той може да ви разбере погрешно и да осъзнае, че не ви удовлетворява по правилния начин, затова се ядосва.

Как да обясните какво искате? Този проблем се среща в други области, не само в сексуалността. Експертите казват, че комуникацията е от решаващо значение, но знаете, че мъжете понякога се държат по-зле от малките деца, особено, когато нещата не вървят както са си представяли.

Първо, трябва да изберете подходящия момент, за да обсъдите тази тема. Когато гледате романтичен филм и има секс сцена, кажете, че точно това ви харесва и бихте искали да опитате. Той ще запомни какво искате и ще го направи следващия път.

Ако искате директен достъп, кажете му веднага какво искате и дайте предложение как да подправите нещата в спалнята. Престорете се, че ви е хрумнало да говорите за това случайно.

Какво наистина искат жените в леглото?

Много жени обожават, когато партньорът им ги целуне по врата. Те също обичат, когато мъжете го получават, защото по този начин знаят, че му е приятно.

Жените подчертават, че искат да останат в обятията на партньора си, след като приключат сексуалния акт, а не той да стане, за да отиде до тоалетната или да се облече. Жените са съгласни с факта, че нежността след секс е също толкова важна, колкото и любовната игра.

Изводът е, че на жените им липсва нежност и емоционална връзка, а физическото състояние на мъжете е по-важно от секса.

Не се страхувайте да говорите открито с партньора си за това, което искате. И двамата партньори трябва да се радват на секса и ако той не се грижи за вашите нужди и удоволствие, не бива да губите време в такава връзка или брак.