Много хора обичат грубия секс, знаете ли защо? Статистиката показва, че мъжете се радват на този вид секс повече от жените. Но това не намалява факта, че жените също радват и на по-грубия секс.

Ето няколко причини, поради които това е така:

Дава им усещане за свобода

По време на груб секс мъжът се чувства свободен да вземе каквото поиска от партньорката си. Тук има по-открита връзка между партньорите. Сексуалното подчинение не означава непременно пасивност в леглото.

Когато господството и подчинението се сблъскат чрез секс, се създава комбинация от две енергии, които са толкова противоположни и все пак се вписват заедно.

Елемент на изненада

Една от причините, поради които някои мъже и жени се обръщат към по-грубия секс, е елементът на изненада, който засяга допамина в тялото ни, което от своя страна е много важно за сексуалното удоволствие.

Неочакваните преживявания ни помагат да поддържаме връзката вълнуваща и свежа.

Доверие

Психолозите посочват, че при грубия секс партньорите подсъзнателно изразяват доверие един към друг. Така че, когато оставите партньора си да ви хапе, вие му давате да разбере, че вярвате в него, тоест, че няма да ви нарани.

Въпреки че звучи нелепо, на подсъзнателно ниво е така.

Дава усещане за сила

Силата е вълнуваща. Да бъдеш доминиращ в леглото може да бъде много вълнуващо за някои хора. Грубият секс изпраща послание за сила, особено ако жената е по-доминираща.

Егоизъм

Грубият секс понякога предлага извинение за егоизъм. Доминиращият партньор по време на по-грубия пол определя позите, ритъма, прави това, което иска, разбира се, стига да не нарани партньора си.