Понякога е нужна само малка промяна, за да постигнете невероятен оргазмичен ефект и за двама ви.

Кои пози харесвате и кои мразите? Важен и доста пренебрегван въпрос, но сме сигурни, че сред отговорите ви ще има някои доста популярни пози. След проучване на 1200 американки се оказва, че най-известните пози са най-непредпочитани…

Ето какво можеш да направиш, за да ви хареса и на двамата:

Кучешката

Защо не ти харесва? Ами, може да бъде болезнено поради дълбокото проникване. Не всеки харесва прекалената близост с партньора си и самата поза е някак по-интимна.

Как да подобриш? Помоли го да се движи не толкова бързо и рязко. Леките повърхностни движения стимулират нервните окончания в предната третина на влагалището (което е и най-чувствителната му част).

За да направиш позата още по-приятна, накарай го да погали косата ти със свободната си ръка, да прокара пръсти по гърба ти и защо не да целува врата ти. А стимулацията на клитора?! За къде без нея!

Ти си отгоре

Защо не ти харесва? Просто е: усещаш осезаемо липсата на вълнение и удобство. Мнозина се страхуват от звуци на стомаха или грозни движения на гърдите.

Как да подобриш? Помоли го да ти говори мили неща и да те насърчава по всякакъв възможен начин.

„Ездачка“

Защо не ти харесва? Трудно е да получиш оргазъм, а и не е много удобно поради необичайния ъгъл, в който се налага да останеш.

Как да подобриш? Ако той харесва как изглеждаш в тази поза, но самата тя не ти подхожда, премини в „кучешката“. Така моментално проблемът с оргазма ще бъде решен. А ако останете в тази поза, помоли го да не спира да гали клитора ти.

Мисионерската

Защо не ти харесва? Не докосва правилните точки. (Възможно е и пенисът му да не е  подходящ размер за позата).

Как да подобриш? Свий краката си и повдигни бедрата, така че той да има пряк контакт с клитора. Опитайте различни мисионерски позиции.

69

Защо не ти харесва? Трудно е да се съсредоточиш едновременно върху получаването и доставянето на удоволствие. Не можеш да се отпуснеш и да се възхищаваш на таланта си. (А ти го имаш).

Как да подобриш? Най-добрият начин е да го разделите на две. Ако по принцип не харесваш оралния секс, нека той започне пръв. А след това, когато вече си предразположена, ще поемеш ти.