Внезапният, страстен и бърз секс на кухненската маса например може да е наистина „трескав” и да го помните дълго време, но определено най-хубавите интимни преживявания са тези, в които има истинска интимност с половинката. Ако искате да се сближите наистина с любимия човек, да постигнете истинска хармония с половинката, то трябва да използвате поне една от тези пет пози, които ще ви покажем по-надолу в материала. Гарантираме ви, че те ще допринесат за засилването на връзката ви, ще ви сплотят и ще създадат у вас изключително усещане за интимност, но и ще докарат и двама ви до истински екстаз.

Поза „Лъжички”
Тази поза е известна на много хора, а и любима. При нея и двамата трябва да легнете на една страна. Мъжът е зад вас, а докато прониква, може да ви прегръща и доказва навсякъде. Това ще ви донесе по-голямо удоволствие, ще повдигне нивото на страстта, а междувременно и двамата ще може да се наслаждавате на допира.

Цяла нощ
Направете си „нощ без оргазъм”. Любете се цяла нощ, правете си почивки, за да охладите страстите и да възстановите, но не се спирайте до сутринта. Може да подремвате за малко малко страстните моменти, за да набирате сила и да започнете с целувки. Нощта ще прекарате между съня и сексуалното желание, а на сутринта няма да може да дочакате момента, в който наистина ще освободите докрай насъбраното напрежение.

Широко отворени очи
Това е тантрически метод за максимална интимност с половинката. Седнете един срещу друг, като нека вашите крака са над неговите, за да той проникне по—удобно във вас. Гледайте се, синхронизирайте дишането си и се движете бавно. Поддържайте постоянен контакт с очите и се докосвайте непрестанно.

Мисионерска, но...
Мисионерската е сред най-стандартните секс пози, които не изискват кой знае какви усилия от нито един от двамата партньори. Може да се галите, да преплитате крака, да се целувате и дори да се държите за ръце. Това ще задълбочи връзката помежду ви. Целувайте се дълго и дайте на половинката ви да си поиграе и оближе зърната ви. Това направо ще взриви тялото ви.

Предчувстващ оргазъм
От позиция лъжички вие минете по гръб, разтворете крака и дайте на половинката ви да проникне. От тази поза е малко вероятно да получите оргазъм, но постоянно ще сте на ръба, като така определено желанието и на двама ви ще се повиши. Така ще може да се гледате освен това и да се наслаждавате максимално един на друг.