От известно време насам сте подвластни на едно леко странно усещане – може би сте малко изнервени, стомахът ви се свива, а на моменти усещате необяснима еуфория. С две думи, тръгнали сте по пътя на влюбването и се сблъсквате с тези състояния, единствено когато Той е наоколо. Тези емоции може да са само началото на нещо прекрасно и всичко изглежда някак розово, но сякаш не сте съвсем сигурни дали и обектът на вашите желания ви откликва със същото. Обикновено мъжете не са особено добри в прикриването, когато харесват дадена жена. Много често можете да видите само по втренчения му поглед колко много си пада той по вас. Но има и господа, които незнайно защо се стремят и успяват да скрият, че усещат привличане. И вие сега изпитвате известни подозрения, че може би си имате работа с точно такъв, но не сте сигурни и не желаете да се чувствате идиотски, като просто му покажете твърде явно, че си падате по него. Затова днес сме решили да ви помогнем, като ви подскажем кои са признаците, че той наистина ви харесва, но го крие.

Той е нервен, когато сте наоколо

Може би леко трепери, пипа се често, изпотява се или пък извършва странни движения? Да, той много ви харесва. Ако избягва и очен контакт с вас, значи е крайно притеснен, което би трябвало да ви радва. Всички тези признаци означават, че той се притеснява да не бъде отхвърлен от вас. Следващият път, когато забележите, че е изнервен около вас, просто му се усмихнете предизвикателно.

Усмихва се широко

Ако определен човек ви носи радост и се чувствате щастливи около него, разбира се, че ще се усмихнете, когато го видите. Това е естествен процес в човешкия мозък, който е изписан на лицето. Друг знак от езика на тялото, който трябва да ви подскаже, че той ви харесва, е начинът, по който застава срещу вас. Ако този мъж не скръства ръцете си, когато си говорите и винаги се обръща с лице към вас, дори когато не е съвсем необходимо и общо взето всеки път, когато го заговорите, значи определено има интерес към вас.

Понякога е лош с вас

Има такива мъже, които продължават да свалят жените, използвайки стари училищни трикове. Спомнете си онова момче, което не спираше да ви се подиграва, да ви спъва и да ви дърпа за косата в училище и в крайна сметка разбрахте, че е било влюбено във вас. Едно такова пораснало обаче момче стои сега срещу вас. То е толкова изнервено от факта, че ви харесва до безумие, но знае, че може да го отрежете, че е готово дори да ви обиди, вместо да ви покаже по зрял начин чувствата си. Затова следващият път, когато ви каже нещо на пръв поглед неуважително и нападателно, не бързайте да се сърдите. Отговорете с усмивка и му вдъхнете малко увереност.

Грижовен е към вас

По принцип мъжката природа е устроена по този начин. Господата обичат да се грижат за жената, от която са привлечени, защото по този начин се чувстват силни и полезни. Ако забележите, че Той ви предлага твърде често помощ или е по-инициативен и постоянно е наоколо, за да ви подаде това, което ви е нужно, или пък да бъде от полза за нещо друго, то трябва да откликнете с благодарност. Позволете му да бъде силния мъж, да бъде супергерой.

Гледа се в огледалото често

Или просто не спира да си оправя косата, блузата или нещо друго по себе си. Той просто иска да блести пред вас, както вие блестите в неговите очи. В това отношение мъжете и жените си приличат – стават по-суетни, когато около тях има интересен субект.