Лесно може да различите, когато някой не иска сериозна връзка и може да ви предложи само секс. Това веднага си проличава на срещата - по поведението на партньора, флиртуването му с други, нещата, които казва и намеците, които прави. Но в чата може да е малко по-трудно. Ето кое издава в чатовете, че някой търси само секс.

1. Споменава скорошна раздяла
Ако човекът, с когото си пишете, не се познавате добре и тепърва започвате да комуникирате, едва ли той ще ви казва много лични неща и ще обяснява за предишни връзки и раздели веднага. Ако иска здрава, продължителна и стабилна връзка с вас, ще се опознавате постепенно и внимателно, няма тези разкрития да бъдат направени веднага. Но ако бързо ви спомене, че скоро се е разделил с някого и че е необвързан от преди няколко дни, може би ви намеква, че за момента не търси нищо сериозно, че не му се занимава с връзки, а просто иска секс. Когато човек преживее раздяла, обикновено остава сам за известно време, не се впуска веднага в нова сериозна връзка.

2. Пише ви основно вечер или през нощта
Дори часът на чатовете може да издаде какво иска човекът. Ако той ви пише основно вечер, когато е по-свободен или нощем, когато най-логично е да отидете на бар или у тях, значи едва ли ви приема сериозно. Вие сте само за свободното му време, не се сеща за вас, когато е на работа, училище или зает с други задължения и не иска да се сближавате и да се опознавате прекалено много. Ако ви пише постоянно и през деня, интересува се от вас и ви разказва за своите преживявания, това е романтично. Но ако е само вечер и нощем и ви кани само у тях или на бар, не иска сериозна връзка.

3. Прекалено бързо започва с мръсните приказки
Логично е, че когато търсите връзка и искате да си намерите сериозен партньор, в началото ще сте по-внимателни, леко дистанцирани, ще следите какво точно говорите и намеквате. Но ако някой търси само секс, веднага ще започне с мръсните приказки, неприличните предложения, ще ви праща провокативни песни, клипчета, снимки, ще ви прави комплименти основно за тялото и външния вид. Очевидно е какво иска от вас. Щом не завързва сериозни разговори, не се надявайте на връзка с този човек.