Спонтанността може да направи секса по-добър, но за някои експерименти и приключения трябва да помислите внимателно и да се подготвите, преди да се захванете с нещо, за което по-късно може да съжалявате.

Наистина е страхотно, ако искате да експериментирате в спалнята, но ако сте женен или имате сериозна връзка, трябва да обърнете внимание на всички подробности.

Нека започнем с най-простия пример - ако стигнете до точката, преди да изневерите на партньора си, трябва да помислите добре как ще се отрази на връзката ви и дали си струва да разклатите доверието само за кратко приключение.

В допълнение към измамата, има и няколко други любовни и секс експерименти, които, макар да изглеждат частично решение в даден момент, все пак могат да имат последствия, така че трябва да помислите внимателно, преди да се впуснете в някои от тях.

Разбира се, не искаме да ви принуждаваме да мислите за тези дейности, но факт е, че те се случват в действителност, така че секс терапевтът Трейси Кокс сподели няколко съвета, които трябва да имате предвид. 

„Импулсивна“ изневяра

Изневярата е най-лошото нещо, което можете да направите на партньора си, а след постъпката вероятно няма да се чувствате добре. Факт е, че хората изневеряват по много причини, а не само заради секса и последиците почти винаги са катастрофални.

Ако сте женен или имате сериозна връзка и се изкушавате да правите секс с друг човек, помислете добре дали си заслужава за едно кратко приключение. Помислете как би се почувствал вашият партньор, ако научи за изневярата и помислете защо сте го направили.

Дори партньорът ви да ви прости, доверието във връзката ще бъде разклатено и партньорът вероятно непрекъснато ще ви подозира.

Ако от друга страна сте убедени, че искате да предадете партньора си, по каквато и да е причина, помислете дали си струва да продължите връзката с него.

seks-vo-trojka-i-ushte-3-eksperimenti-vo-spalnata-soba-za-koi-treba-dobro-da-razmislite-i-da-se-podgotvite-04.jpg

Секс с приятел

Може би никога не сте се чувствали привлечени от близък приятел, но сте останали сами, изпили сте чаша повече и сега мислите за секс с него. Но преди да направите първата крачка, помислете как това приключение ще се отрази на вашето приятелство.

Ще се чувствате ли неудобно следващия път, когато се срещнете? Може би единият от вас ще изпитва чувства, а другият няма да отвърне със същото? Това са неща, които могат да сложат край на приятелството ви, независимо от колко време се познавате.

От друга страна, ако вие тайно имате чувства към приятеля си, преди да предприемете действия, помислете дали той се чувства по същия начин.

Помислете например как реагира той, когато говорите с някой, който харесвате - избягва ли разговора или ви насърчава да направите първата крачка? Ако ви насърчава, той вероятно ще ви възприема само като приятел и нищо повече.

Като цяло не бързайте, докато не сте сигурни, че вашият приятел също се интересува от вас. В противен случай можете само да се нараните и да сложите край на приятелството си. 

seks-vo-trojka-i-ushte-3-eksperimenti-vo-spalnata-soba-za-koi-treba-dobro-da-razmislite-i-da-se-podgotvite-05.jpg

Анален секс

Много двойки практикуват анален секс, но и това е нещо, за което трябва да се подготвите добре.

На първо място, в този случай никога не пропускайте любовната игра. Нужно е време, за да се отпуснат мускулите в ануса, така че ако преминете направо към проникване, по-вероятно е жената да почувства болка, отколкото удоволствие.

За да се подготвите, можете да започнете с лек масаж и проникване с пръсти или секс играчка. Не забравяйте да използвате много смазка - за разлика от вагината, анусът няма естествено смазване.

seks-vo-trojka-i-ushte-3-eksperimenti-vo-spalnata-soba-za-koi-treba-dobro-da-razmislite-i-da-se-podgotvite-02.jpg

Тройка 

Ако сте женен или имате сериозна връзка и сте мислили да опитате секс тройка, трябва добре да помислите за всички последствия. Най-очевидната причина за това е ревността.

Първоначално идеята за тройка може да изглежда добра за вас и партньора ви, но повечето двойки, които правят това, без да се замислят, по-късно съжаляват. Почти никой дори не иска да си представя партньор с друг човек и по време на секс на тройка ще видите точно това.

Без значение колко добре изглежда фантазията в главата ви, помислете добре как бихте се почувствали, ако видите партньора си да се целува или да прави секс с някой друг.

Ако все пак решите да правите секс тройка, трябва да зададете някои правила. Съгласете се какво е позволено и какво е забранено и ако някой от вас иска да се откаже в даден момент, направете го.

В същото време не забравяйте, че връзката ви със сигурност е много по-важна от секс приключението и може да има последици.

seks-vo-trojka-i-ushte-3-eksperimenti-vo-spalnata-soba-za-koi-treba-dobro-da-razmislite-i-da-se-podgotvite-03.jpg