Комуникацията е един от най-важните компоненти на здравата връзка. Без открита комуникация, честност и откровеност, любовта в дългосрочен план е немислима. В началото на връзката обаче много често се появяват смесени сигнали от партньора ви. Той показва едновременно интерес и желание към вас, но същевременно се отдръпва, демонстрира незаинтересованост и заетост, като отхвърля поканите ви за срещи. В желанието си да предизвикаме интерес у другия и да останем интересни за него и занапред правим редица объркващи стъпки, които могат да хвърлят партньора ни в истинско приключение, докато разгадае смесените ни сигнали. Ако и вие сте попадали в подобна ситуация, в която сте залети от смесени сигнали и се чудите как да ги разгадаете, ето няколко вероятни тълкувания.

Често ви пише съобщения, но не ви включва в плановете си за излизане

Ако се срещате с някого от известно време, вероятно бихте искали да прекарвате повече време заедно, за да се опознаете. Това няма как да стане, ако само си пишете. Разменяте си закачливи съобщения, разпалвате вниманието и интереса си взаимно, но само толкова. Няма как да не се запитате дали този човек наистина иска да ви опознае или е просто желание за секс, когато има нужда от това.

Той е недостъпен и непоследователен

Ако единственият ви канал за комуникация е някоя социална мрежа, а човекът, с когото се срещате не е особено активен в нея, размяната на съобщения може да отнема наистина много време. Вие му пишете нещо, а той ви отговаря на следващия ден или след повече дни. Това може да е наистина изнервящо, особено ако в съобщенията му се крие изявен интерес, който обаче не съответства на непоследователността му. Тези смесени сигнали могат да са наистина объркващи.

Казва, че иска сериозна връзка, но не го показва

Един от най-объркващите сигнали, които половинката ви може да ви даде е желанието на думи за сериозна връзка, но тоталното несъответствие с това твърдение в действията му. Той може да ви обещава много неща, но да ви държи на дистанция от живота си. Ако отношенията ви стоят прекалено дълго на повърхността това може да означава, че ви лъже в намеренията си.

Той присъства само когато му е удобно

Когато един човек иска да бъде с друг в истинска връзка, най-сериозният показател за това е присъствието. Щом партньорът ви прави място в графика и ангажиментите си за вас, значи той има сериозни намерения към вас и има чувства. Ако обаче никога няма време за вас и ви търси само когато на него му е удобно, това е много объркващ и смесен сигнал, който може да подсказва много неща, едно от които е, че няма сериозни намерения за връзка. Трябва да разберете каква е причината за неговото поведение, защото под повърхността може да се крие и банален проблем, който да няма нищо общо с чувствата му.